דלג לתוכן ראשי

פתח נגן של שידור חי שידור חי

תזונה

  • 19.01.20 00:10:21

    גישות בודהיסטיות שונות גורסות כי אכילה רגשית אינה מרמזת בהכרח על רגשות שליליים המקננים בנו, אלא מייצגת קונפליקט בינינו לבין עצמנו הניתן לגישור. איפה עובר הגבול בין הנאה מאוכל ובין אכילה רגשית? כיצד אתגרים אישיים מובילים לעתים לאכילה רגשית? ומהן דרכי ההתמודדות שישיבו לנו את השלום הפנימי

  • 01.01.19 01:22:25

    אסי זיגדון משוחח עם אביטל סבג, שפית של מזון בריא ומומחית לרפואה סינית,על הזנת הגוף ממקום מודע, על התחברות למימד הנפשי-רוחני שיש בתזונה מאוזנת הנאכלת בתשומת לב ומחוברת לעונות השנה

  • 17.06.18 00:54:21

    שרי אריסון משוחחת עם ד"ר מוטי לוי וגלית גורא עיני. שעה של שיחה בגובה העיניים אודות התפיסה הרחבה של מושג הבריאות.


  • 07.06.18 00:57:04

    אירי ריקין הפעם ביחד עם לירון תאני משוחחים עם ד"ר אורי מאיר צ'יזיק – מומחה להיסטוריה של הרפואה והתזונה. האם אוכל תמיד היה דת? איך הפך האוכל לדת החדשה? על מקום האוכל בתרבות החילונית הקשר שלנו עם אוכל.

  • 09.02.18 01:30:21

    רבים כל כך מאיתנו סובלים מחרדות מסוגים שונים. מנין הן מגיעות? וכיצד ניתן לטפל בהן? אורחת באולפן: רחל חודדוב, מטפלת ומורה ברפואה משלימה

  • 25.06.17 00:52:32

    אוכל, אוכל, אוכל. זה תמיד מסובך ונמאס. מיכל ליבדינסקי וסמדר מילר מנסות להבין איך אוכל נהיה כזה עניין גדול.


  • הצג עוד
    Skip to content