דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

חניכה לאהבה פראנית - שיחות עם סמדר מילר

 

תמצית הפודקאסט

"חניכה לאהבה פראנית" היא פתיחה של שער לנתיב חדש של אהבה פוסט-קורבנית וזוהי אהבה בתודעת שלום ומלכות. סדרת שיחות בין אסי זיגדון לסמדר מילר.

הפודקאסטים הפופולארים

מנהיגים ברוח

04:10:15

סדרות מגוונות של שיחות על מנהיגים משמעותיים וחיבורם לעולם הרוחני, הערכי והחזוני.

שיטת סאטיה – עשרת העקרונות

02:35:23

מהי שיטת סאטיה? אסי זיגדון ונטאלי בן דוד בסדרה המפרטת את עשרת העקרונות של השיטה. מה עומד מאחוריהם וכיצד הם יכולים לבוא לידי ביטוי בחיי היומיום?

להאזנה לפודקאסטים נוספים

דרך הספר: אירי ריקין מתבונן בכל פעם על ספר אחר

00:34:04

בכל פעם יביא אירי ריקין המרתק נקודת מבט קצרה ומסקרנת על ספרים וסופרים שפגש בדרך באופן כזה שיגרום לנו לרצות לקרוא, לחשוב, לשאול ולחקור.

יאנוש קורצ'אק

02:36:36

יצחק בלפר, שהיה חניכו של יאנוש קורצ'אק, מספר על תפיסתו החינוכית והערכית של המורה הנודע ועל הלך הרוח שהשרה בעבודתו עם הילדים.

זן מאסטר דוגן

01.12.2021 00:17:00

דליק ווליניץ משוחח עם גיל אלון על סוגיות נבחרות במשנתו של המורה היפני, זן מאסטר דוגן


משפט באהבה: שיחות עם השופט בדימוס שלמה שוהם

01:10:28

שלמה הוא שופט בדימוס, כיהן כנציב הדורות הבאים בכנסת, שימש כמרצה שנים רבות באוניברסיטאות תל-אביב , בר-אילן והאוניברסיטה העברית, ועומד בראש האקדמיה למנהיגות גלובאלית בת-קיימא. מעביר סדנאות וקורסים בנושאי העידן החדש, מדיטציה, מודעות, ביו-אנרגיה ועוד. יצר את מדיטציית "ניגון" (נפש גוף ונשמה) השמה דגש על פתיחת הלב, תהליכים של שחרור רגשי ומסעות מודעות בין האקסטאזה והשקט בדרך אל החופש.

תולדות האנימציה

03:09:52

לירון תאני בסדרת שיחות עם האנימטורית והבמאית תמי ברנשטיין על רעיונות פילוסופיים והיסטוריים בסרטי אנימציה.

המסע המופלא של ענבל ושאולי

00:15:22

סדרת תכניות לילדים והורים מבית היוצר של "מוזיקה אורגנית"


פודקאסטים נוספים