דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

קורס בניסים - סדרה ראשונה

 

תמצית הפודקאסט

קורס בניסים יצא לאור לראשונה בשפה האנגלית על ידי Foundation for inner peace בשנת 1975 מאז צאתו לאור באנגלית, הוא תורגם ל- 22 שפות ובקרוב יראה אור בשפות נוספות. לפניכם סדרת שיחות מבואית אודות הקורס עם אפרת שר שלום אשר מלמדת אותו בישראל מזה שנים רבות

הפודקאסטים הפופולארים

האוניברסיטה הקוסמית – ערכים כמפתחות לשינוי: סדרה שנייה

19:08:03

סדרה אשר פורמת ופורטת, צעד אחר צעד, את סולם הערכים של האוניברסיטה הקוסמית.

GIVING -THE DOING GOOD MODEL

00:01:17

.'EOL RADIO INTERNATIONAL – Two minutes of 'giving

להאזנה לפודקאסטים נוספים

קורס בניסים – סדרה שניה

01:41:59

קורס בניסים  – ספר שיצא לאור לראשונה בשפה האנגלית על ידי Foundation for inner peace בשנת 1975. מאז צאתו לאור באנגלית, הוא תורגם ל- 22 שפות ובקרוב יראה אור בשפות נוספות. לפניכם סדרת שיחות שניה אודות הקורס עם אפרת שר שלום אשר מלמדת אותו בישראל מזה שנים רבות.

בין הסטוריה לתודעה – רדיו מהות החיים ו"עושים הסטוריה" עם רן לוי

01:13:02

פעם בחודש נפגשים רן לוי ואסי זיגדון לדבר על מדע, הסטוריה, טכנולוגיה ו…ערכים, תוך שהם מעלים שאלות, ולא מחפשים תשובות. זהו שת"פ ראשון בין הפודקאסט המצליח בישראל "עושים הסטוריה" לבין רדיו מהות החיים.

מבוא לרפואה קוונטית

01:43:37

סדרת שיחות בין דני שורץ לד"ר יצחק דרימר על הקשר בין קוונטיקה, רפואה, בריאות, מדע ועתידנות.


הבעל שם טוב

01:58:43

סדרה המביאה את סיפורו של הבעל שם טוב אשר הרחיב בדרכו את גבולות המודעות.

מינדפולנס

01:28:12

ד"ר ג'ון קבט-זין מגדיר מיינדפולנס כ"תשומת לב שמופנית באופן מכוון אל מה שקורה עכשיו, ובאופן לא שיפוטי או ביקורתי". מיינדפולנס, מודעות קשובה, שואבת את השראתה מהדרך הבודהיסטית. היא נושא למחקרים מדעיים המוכיחים את השפעתה בטיפוח המערכת הפיזית, רגשית, מנטאלית. ליאת רגב מארחת באולפן הרדיו את ד"ר אסף פדרמן, מנהל שותף של "מכון מודע למיינדפולנס, מדע וחברה" ומנהל התוכנית להכשרת מורי מיינדפולנס בגישת MBSR.

דרך הספר: אירי ריקין מתבונן בכל פעם על ספר אחר

00:34:04

בכל פעם יביא אירי ריקין המרתק נקודת מבט קצרה ומסקרנת על ספרים וסופרים שפגש בדרך באופן כזה שיגרום לנו לרצות לקרוא, לחשוב, לשאול ולחקור.


פודקאסטים נוספים