הפודקאסטים הפופולארים
חיים בסרט – תולדות האנימציה
לירון תאני בסדרת שיחות עם האנימטורית והבמאית תמי ברנשטיין על רעיונות פילוסופיים והיסטוריים בסרטי אנימציה.
עבר, הווה, עתיד – משואה לתודעה חדשה
שמואל שאול בשיחות עם ניצולת השואה ינינה זימנובוצקי, עובדת סוציאלית קלינית, אנליתיקאית יונגיאנית, מרצה ומדריכה בתכנית לפסיכותרפיה יונגיאנית
להאזנה לפודקאסטים נוספים
מנגינת הנדודים
שמואל שאול וגיל אלון בשיח נוודים המבקש להרחיק לכת במרחב הגאוגרפי ,במחשבות ובהלוך הרוח
ישעיהו לייבוביץ
האם ישעיהו ליבוביץ' הוא ההוגה היהודי החשוב ביותר במאה העשרים? אפשר להתווכח על כך, בדיוק כשם שאפשר להתווכח כמעט על כל אמירה שלו, בכל נושא שאליו התייחס: דת, מדע, מדינה, אלוהות ועוד.
הדלאי למה והבודהיזם הטיבטי
שיחות עם איילת איילדברג על הדלאי למה והבודהיזם הטיבטי.
שלום פנימי – גוף, נפש, רוח ונשמה
זן מאסטר ניסים אמון בסדרה בת שמונה פרקים שמחברת בין ארבעה רבדים – גוף, נפש, רוח ונשמה, ומעניקה חומר למחשבה ולהתבוננות על איזון ועל הקשרים והיחסים ביניהם
שיטת אלכסנדר
סדרת תכניות הפותחת צוהר אל שיטת אלכסנדר, עם המורה מאיר עמית ואסי זיגדון. שיטת אלכסנדר מלמדת את האדם על עצמו מתוך עצמו בהתייחסות לנקודת המוצא: "איך אני משתמש בעצמי?". העבודה נעשית במישורים רבים כמו המבנה שלנו, התנועה, היציבה, הכיוונים, המחשבות, התחושות והרגשות, כלומר ההתנהלות שלנו.
הספריה לאנשי חינוך ולהורים: מאגר מגוון במיוחד
פלייליסט מגוון של תכניות שונות ברדיו מהות החיים שנוגע לענייני הורות, חינוך ועוד. הכל בעיניים חוקרות, מתבוננות ורב גוניות.