כדאי להקשיב גם:
אין כמו השמחה שבחג הפורים! מה גורם לנו להתחבר כל כך לחג הזה? מדוע טוב לפעמים לאבד את הדעת "עד דלא ידע"? ואיך הצחוק יכול להביא אותנו למימד עליון? אלון נוימן ואסי עזריה מקדישים את תכניתם "קצר ולעניין" לחג הכי שמח בשנה, ומזמינים אתכם לספר לנו: מה יש בחג הפורים שהופך אותו לחג האהוב על כולם?
מודל עשיית הטוב – סדרת תכניות העוסקת בהטמעת ערכים בעולם העסקי. והפעם – שיחת מבוא עם אפרת פלד, יו"ר ומנכ"ל אריסון השקעות, ומאיר ויצ'נר, סמנכ"ל אסטרטגיה.
שעתיים שנפתחות באחד האלבומים החשובים בחיי, שלא שמעתי שנים רבות, וממשיכות לשפע רב של סינגלים ואלבומים חדשים, בקיץ שופע מוזיקה זה. בין יבשות, עולמות, סגנונות ומקצבים – גרוב עולמי עם אליענה בן-דוד, מהאולפן הביתי בברלין. * מלווה בצילום של דניאל שמולביץ'. רוצים את רשימות השידור המלאות? מוזמנים לבקר בבלוג של אחת ששומעת.