מה לזן ובישול טבעוני? זהר צמח וילסון מארח את אביטל סבג, שפית של אוכל בריא טבעוני אורגני, מטפלת בתזונה וברפואה סינית, לשיחה בעקבות ספרה החדש – "חמש עונות במטבח, בישול טבעוני ברוח הזן"
מהי המהות שמעבר לזהות? הפעם ב'השיח החדש': יוסי בבליקי מקשיב ל-3 א/נשים בגוונים שונים שידונו בשאלת הזהות היהודית והישראלית. משתתפים: מלכי רוטנר – מנהלת הפורום הישראלי לגיוון בתעסוקה, מתן ישראלי – מפתח מודלים לעירוניות חדשה בירושלים ודורון רובין – מרכז תכנית מקב"י במכון שכטר