דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

מפגשים של מהות - שדרני רדיו מהות החיים פוגשים את שרי אריסון

 

תמצית הפודקאסט

סדרה שבה פוגשת שרי אריסון את שדרני רדיו מהות החיים לשיחות נינוחות על מגוון תחומים ונושאים.

הפודקאסטים הפופולארים

קול קורא

00:52:51

פודקאסט כתבות מוקראות נבחרות מאתר מהות החיים

רודולף שטיינר

02:02:59

סדרת שיחות מרתקת על הפילוסוף, המורה הרוחני ואבי תנועת האנתרופוסופיה, האיש שאמר שהחושים בלבד אינם מספיקים לנו כדי להכיר את העולם וההוויה.

להאזנה לפודקאסטים נוספים

סך חלקי:גוף/נפש/רוח עם גלית גורא עיני, ד"ר מוטי לוי ומומחים מתחומים מגוונים

9:38:07

סדרת תכניות הוליסטית המחברת בין כל רבדי ההויה בדרך לבריאות שלמה בכל תכנית או על פני כמה תכניות ניקח נושא רפואי וננסה להתבונן וללמוד עליו ממקסימום זויות

(רדיו) קול השלום הפנימי – סדרה ראשונה

04:58:36

סדרה רדיופונית ראשונה בהשראת "קול השלום" של איבי נתן ז"ל. תוך חיבור לעולם הערכים הפנימי שאותו מוביל ומלמד זן מאסטר ניסים אמון בדרכו הייחודית.

משפט באהבה: שיחות עם השופט בדימוס שלמה שוהם

01:10:28

שלמה הוא שופט בדימוס, כיהן כנציב הדורות הבאים בכנסת, שימש כמרצה שנים רבות באוניברסיטאות תל-אביב , בר-אילן והאוניברסיטה העברית, ועומד בראש האקדמיה למנהיגות גלובאלית בת-קיימא. מעביר סדנאות וקורסים בנושאי העידן החדש, מדיטציה, מודעות, ביו-אנרגיה ועוד. יצר את מדיטציית "ניגון" (נפש גוף ונשמה) השמה דגש על פתיחת הלב, תהליכים של שחרור רגשי ומסעות מודעות בין האקסטאזה והשקט בדרך אל החופש.


כשמזרח ומערב נפגשים

01:22:35

הפילוסוף, ד"ר שמעון אזולאי, מציג את הפילוסופיה המערבית בעוד מדריכת היוגה-זן, שאקטי מאי, מציגה את הפילוסופיה של המזרח. המפגשים בין שתי תפיסות העולם מהווים כר פורה למחשבה והתבוננות.

עוצמת הרכות

03:31:41

סדרת תכניות העוסקות בשיטת עוצמת הרכות – שיטת טיפול התפתחות וריפוי, המשלבת גוף, נפש ורוח.

מודל האדם על פי אלפרד אדלר

00:16:50

סדרת מבוא – מודל האדם על פי אלפרד אדלר, בשיתוף מכון אדלר


פודקאסטים נוספים