הפודקאסטים הפופולארים
רודולף שטיינר
סדרת שיחות מרתקת על הפילוסוף, המורה הרוחני ואבי תנועת האנתרופוסופיה, האיש שאמר שהחושים בלבד אינם מספיקים לנו כדי להכיר את העולם וההוויה.
חשיבה הכרתית
סדרה של שישה פרקים עם ד"ר יקיר קאופמן שהיה במשך תשע שנים תלמידה של ימימה אביטל
להאזנה לפודקאסטים נוספים
הדלאי למה והבודהיזם הטיבטי
שיחות עם איילת איילדברג על הדלאי למה והבודהיזם הטיבטי.
מינדפולנס
ד"ר ג'ון קבט-זין מגדיר מיינדפולנס כ"תשומת לב שמופנית באופן מכוון אל מה שקורה עכשיו, ובאופן לא שיפוטי או ביקורתי". מיינדפולנס, מודעות קשובה, שואבת את השראתה מהדרך הבודהיסטית. היא נושא למחקרים מדעיים המוכיחים את השפעתה בטיפוח המערכת הפיזית, רגשית, מנטאלית. ליאת רגב מארחת באולפן הרדיו את ד"ר אסף פדרמן, מנהל שותף של "מכון מודע למיינדפולנס, מדע וחברה" ומנהל התוכנית להכשרת מורי מיינדפולנס בגישת MBSR.
לאו צה
ספר הטאו של הפילוסוף הסיני לאו צה הוא ספר החכמה הסיני המתורגם ביותר אי פעם. זן מאסטר ניסים אמון תרגם אותו לעברית ומביא טעימה מהטאואיזם, אותה ניתן לכנות "הפילוסופיה של הפשטות"
רבות הדרכים בגוף | ג'ירוטוניק
סדרת שיחות על שיטת "ג'ירוטוניק" עם תמר שטיין קסמן. ג׳ירוטוניק זה להיות ברגע הזה, בגוף שלך. החושים חדים, התודעה שקטה, הנשימה נוכחת. התנועה חופשית מחוברת וזורמת
ארץ, תרבות ורוח: יפן
איילת אידלברג, מצלמת, כותבת ומרצה על תרבויות ודתות במזרח אסיה, בסדרת תכניות שמנסה לשפוך אור על יפן, אחת התרבויות הקסומות והמרתקות ביותר, תוך התמקדות בבודהיזם היפני, בתפיסה הדתית השולטת ובקשר בין אורח החיים ותפיסת העולם על הציר פרט – כלל.
עבר, הווה, עתיד – משואה לתודעה חדשה
שמואל שאול בשיחות עם ניצולת השואה ינינה זימנובוצקי, עובדת סוציאלית קלינית, אנליתיקאית יונגיאנית, מרצה ומדריכה בתכנית לפסיכותרפיה יונגיאנית