הפודקאסטים הפופולארים
NLP – חלק ב'
סדרת שיחות עם טליה אלדור, NLP Trainer וראש תחום לימודי NLP במכללת רידמן, על שיטות אפקטיביות ומוכחות לטיפול באמונות
טרילותרפיה – מבוא
שיטת הטרילותרפיה פותחה על ידי ניסים אמון. השיטה משלבת בתוכה את הבנת מבנה הנפש כפי שהוא בא לידי ביטוי בזן-בודהיזם מחד, ובגשטלט וטכניקות מן הפסיכולוגיה המערבית מאידך. הטיפול הטרילותרפי מתבסס על ההבנה כי מקור חוסר הנוחות שאנו חווים הינו פנימי ולא חיצוני, והוא נובע מהפער והמתח בין שתי גישות שונות למציאות שאנו מחזיקים בו זמנית: ההגיונית-רציונאלית, הבאה לידי ביטוי במחשבות, והגישה הרגשית, הבאה לידי ביטוי ברגשות.
להאזנה לפודקאסטים נוספים
BEING – THE DOING GOOD MODEL
.'EOL INTERNATIONAL RADIO – 21 Chapters on 'being
המסע המופלא של ענבל ושאולי
סדרת תכניות לילדים והורים מבית היוצר של "מוזיקה אורגנית"
לאו צה
שיחות עם זן מאסטר ניסים אמון, אשר תירגם לעברית את ספר הטאו של הפילוסוף הסיני לאו צה – ספר החוכמה הסיני הפופולרי ביותר בעולם, מגיש טעימה מהטאואיזם, אותה ניתן לכנות "הפילוסופיה של הפשטות".
רטרוספקטיבה – בין תרבות לרוח
אסי זגדון מראיין ומשוחח עם אנשי תרבות משמעותיים על נקודות ציון בדרך, מפגשים ואנשים מיוחדים כמו גם על רדיו, תרבות, מוסיקה, מהות ומה שביניהם.
עוצמת הרכות
סדרת תכניות העוסקות בשיטת עוצמת הרכות – שיטת טיפול התפתחות וריפוי, המשלבת גוף, נפש ורוח.
השעה המיוחדת – מפגשים בשבחו של הרגע הזה ללא הכנה וללא ידיעה
בשבחו של הרגע הזה – מפגש נוכח עם כל מה שיש עם מגישים ואורחים מתחלפים