דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

מנהיגים ברוח

 

תמצית הפודקאסט

05.05.2019

סדרות מגוונות של שיחות על מנהיגים משמעותיים וחיבורם לעולם הרוחני, הערכי והחזוני

הפודקאסטים הפופולארים

(רדיו) קול השלום הפנימי – סדרה ראשונה

04:58:36

סדרה רדיופונית ראשונה בהשראת "קול השלום" של איבי נתן ז"ל. תוך חיבור לעולם הערכים הפנימי שאותו מוביל ומלמד זן מאסטר ניסים אמון בדרכו הייחודית.

הבעל שם טוב

01:58:43

סדרה המביאה את סיפורו של הבעל שם טוב אשר הרחיב בדרכו את גבולות המודעות.

להאזנה לפודקאסטים נוספים

בודהא פוגש את יונג

01:28:38

ד"ר נעמה אושרי משוחחת עם ד"ר מיכה אנקורי, אנליטיקאי יונגיאני וחוקר המיסטיקה היהודית, על תורת הנפש של יונג ובודהא, על אחדות הניגודים, על הסבל והרוע, על תהליך האינדיבידואציה,על הדרך אל החירות ועל הפרקטיקות השונות: מדיטציה ופשר חלומות.

מהרישי מהש יוגי

01:29:22

שיחות עם מוטי שפי, בעל תואר שני בפילוסופיה הודית, על המהרישי מהש יוגי, מייסד אימפריית המדיטציה הטרנסצנדנטלית.

פילוסוף הפילוסופים – ברוך שפינוזה

01:42:26

חמש שיחות עם אסף דה פריס, מורה להיסטוריה, פילוסופיה ומחשבת ישראל – אודות ברוך שפינוזה, מי שנחשב לאחד הפילוסופים החשובים ביותר משום שיצא מגבולות היהדות למחוזות אוניברסאלים רחבים ועמוקים, הטיל ספק, גרם לחשוב והציב סימני שאלה על תפיסות מקובלות ופרדיגמות וכל זאת תוך הפגנת אומץ ותעוזה רב.


חמש שיחות על התמכרות

01:19:52

חמש שיחות על התמכרויות עם שרי לוי

שלום פנימי – גוף, נפש, רוח ונשמה

01:42:08

זן מאסטר ניסים אמון בסדרה בת שמונה פרקים שמחברת בין ארבעה רבדים – גוף, נפש, רוח ונשמה, ומעניקה חומר למחשבה ולהתבוננות על איזון ועל הקשרים והיחסים ביניהם

סרן קירקגור

01:06:57

ד"ר תמי יגורי פורסת את סיפורו ומשנתו המרתקת של הפילוסוף הדני, שבבסיס הגותו עומדת ההנחה כי לאדם יכולת לבחור את דרך חייו.


פודקאסטים נוספים