דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

לא חייבים להיות גיבורים – משחררים את "ילד הזהב" מהציפיות

מתוך: קול קורא תום לב-ארי וירדן להבי

 
17.11.19

תמצית הפודקאסט

מחמאות ושבחים אהובים על כל אחד מאיתנו. אך מסתבר שכשהם באים מוקדם מדי ובעוצמה חזקה מדי, הם עשויים לייצר ציפייה בלתי ניתנת להשגה, שסופה אכזבה. מיהם "ילדי הזהב"? מדוע לעיתים ההורים שלנו מציבים בפנינו ציפיות שבהן אנו לא יכולים לעמוד? והאם ניתן לייצר ציפיות בריאות ומקדמות?

כדאי להקשיב גם:

  • 30.03.16 00:54:55

    היא נולדה בשם רבקה בן מנחם למשפחה חרדית במאה שערים. חלק משנות ילדותה חונכה במנזר, ובגיל 10 עברה לתל אביב. בשנת 1968 התגייסה ללהקת חיל הים, ועם השחרור החלה לפתח קריירה מוסיקלית עצמאית בשמה החדש – ריקי גל. ועכשיוה היא מתארחת אצל טלי פולק לשיחה אינטימית וקלילה ושירים שמסבירים מה זאת אהבה….

  • 30.04.19 00:57:25

    דידי ארז וד"ר בלתזר תירוש צוללים אל תוך פסקול הסרט עטור הפרסים, "כף רגלי השמאלית", המגולל את סיפור חייו של הסופר והצייר האירי כריסטי בראון

  • 30.10.24 01:00:00

    כל הבוקר הזה מוקדש להרכב הבס גיטרה תופים הכי טוב שהיה אי פעם – האלבום השני השלישי והרביעי של The Police, שיצאו כולם בחודש אוקטובר (79,80,81)

  • הצג עוד