מתוך: קול קורא תום לב-ארי וירדן להבי
מזה דורות חוקרים שואפים לפתור את החידה המסתורית של ייחודו של המין האנושי, ומה היה הגורם שהעניק לו בידול שכזה לעומת שאר בעלי החיים. אנתרופולוגים טוענים שדווקא פעולת הבישול היומיומית כל-כך היא זו שעזרה לנו להתעלות על חוקי הטבע. כך הם מסבירים זאת.
מוזיקה שמחברת עולמות בעריכת רמונה נקדימון
דבר המכרסם: דקה וקצת על "שקר", מתוך התכנית "המניע" עם אלון נוימן
שעתיים של נוסטלגיה נעימה לשבת בבוקר, מיטב המוזיקה של ארץ ישראל הישנה והטובה בעריכת נועה אלבס
דף הבית » קול קורא » מזון למחשבה – כיצד הבישול הופך אותנו לאנושיים