מתוך: קול קורא תום לב-ארי וירדן להבי
מזה דורות חוקרים שואפים לפתור את החידה המסתורית של ייחודו של המין האנושי, ומה היה הגורם שהעניק לו בידול שכזה לעומת שאר בעלי החיים. אנתרופולוגים טוענים שדווקא פעולת הבישול היומיומית כל-כך היא זו שעזרה לנו להתעלות על חוקי הטבע. כך הם מסבירים זאת.
שעה של מוזיקה מעולה להתעורר איתה, בעריכת ובהגשת אמיר פרי
אליוט עורכת ומגישה שעתיים עם מיטב המוזיקה המקומית הטרייה והמשובחת
תרגולים יומיים לזמן מלחמה עם זן מאסטר ניסים אמון
דף הבית » קול קורא » מזון למחשבה – כיצד הבישול הופך אותנו לאנושיים