מתוך: קול קורא תום לב-ארי וירדן להבי
מזה דורות חוקרים שואפים לפתור את החידה המסתורית של ייחודו של המין האנושי, ומה היה הגורם שהעניק לו בידול שכזה לעומת שאר בעלי החיים. אנתרופולוגים טוענים שדווקא פעולת הבישול היומיומית כל-כך היא זו שעזרה לנו להתעלות על חוקי הטבע. כך הם מסבירים זאת.
כל יום בדרך הביתה – שעה של מוזיקה מעולה בעריכתה ובהגשתה של גלית גורא-עיני
ממשיכים לרוץ בדרך לטוקיו, והפעם – לירון תאני מארח את דן סלפטר, מאמן אתלטיקה אולימפי לריצות ארוכות
אמיר פרי בשעה של מוזיקה שתתן לכם קצת חמצן לנשמה
דף הבית » קול קורא » מזון למחשבה – כיצד הבישול הופך אותנו לאנושיים