מתוך: קול קורא תום לב-ארי וירדן להבי
מזה דורות חוקרים שואפים לפתור את החידה המסתורית של ייחודו של המין האנושי, ומה היה הגורם שהעניק לו בידול שכזה לעומת שאר בעלי החיים. אנתרופולוגים טוענים שדווקא פעולת הבישול היומיומית כל-כך היא זו שעזרה לנו להתעלות על חוקי הטבע. כך הם מסבירים זאת.
אורי בנקהלטר בונה עולם מופלא של קולות, צלילים ותדרים מרפאים
והפעם הופה, עם קישון, לטור דה פראנס. ואז יבואו הברברים. ומוסיקה? פלא משתכר עם פלא. ואלוהים? איתנו. יופי. שבת שלום. טפו עלינו
שעתיים של מוזיקה נעימה ומגוונת לסוף היום, בעריכת טלי פולק
דף הבית » קול קורא » מזון למחשבה – כיצד הבישול הופך אותנו לאנושיים