דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

השעה המיוחדת - מפגשים בשבחו של הרגע הזה ללא הכנה וללא ידיעה

 

תמצית הפודקאסט

בשבחו של הרגע הזה – מפגש נוכח עם כל מה שיש עם מגישים ואורחים מתחלפים

הפודקאסטים הפופולארים

BEING – THE DOING GOOD MODEL

04:05:46

 .'EOL INTERNATIONAL RADIO – 21 Chapters on 'being

שיחות על NLP – עם טליה אלדור

01:10:46

סדרת שיחות עם טליה אלדור – טריינרית, מרצה ומטפלת – על שיטת NLP.

להאזנה לפודקאסטים נוספים

חמש שיחות על התמכרות

01:19:52

חמש שיחות על התמכרויות עם שרי לוי

פילוסוף הפילוסופים – ברוך שפינוזה

01:42:26

חמש שיחות עם אסף דה פריס, מורה להיסטוריה, פילוסופיה ומחשבת ישראל – אודות ברוך שפינוזה, מי שנחשב לאחד הפילוסופים החשובים ביותר משום שיצא מגבולות היהדות למחוזות אוניברסאלים רחבים ועמוקים, הטיל ספק, גרם לחשוב והציב סימני שאלה על תפיסות מקובלות ופרדיגמות וכל זאת תוך הפגנת אומץ ותעוזה רב.

לימוד הקבלה על פי בעל הסולם – סדרה ראשונה

01:40:37

מי היה הרב יהודה לייב הלוי אשלג הלא הוא "בעל הסולם"? במה הייחודיות שלו? מהי מורשתו? איך מתרחש הלימוד על פי דרכו? הרבה ספיר נוימן-איל עומדת בראש קהילת "משכן הכוונה", הנהגתה נסמכת על על רוחו ומשנתו של בעל הסולם והיא מקדישה את חייה ללימוד ולהוראה של חכמת הקבלה ממקום של שליחות והתמסרות עמוקה לשירות גילוי אלוקותו בקרבנו.


מנהיגים ברוח

04:10:15

סדרות מגוונות של שיחות על מנהיגים משמעותיים וחיבורם לעולם הרוחני, הערכי והחזוני.

"להיות אותו אדם וגם אחר"

14.11.2023 00:15:00

׳להיות אותו אדם וגם אחר׳ – מרחב הזמנה לריפוי הטבעי שקיים בנו. סדרה בניצוחה של ד”ר הדס זאבי סלע, פסיכולוגית קלינית מומחית בטראומה וחוסן, הסדרה מלווה בדוגמאות ותרגילים מעשיים.

מודל האדם על פי אלפרד אדלר

00:16:50

סדרת מבוא – מודל האדם על פי אלפרד אדלר, בשיתוף מכון אדלר


פודקאסטים נוספים