דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

שיחות על NLP - עם טליה אלדור

 

תמצית הפודקאסט

סדרת שיחות עם טליה אלדור – טריינרית, מרצה ומטפלת – על שיטת NLP.

הפודקאסטים הפופולארים

ניטשה

01:19:57

אירי ריקין בשיחות על חייו והשקפותיו של הוגה הדעות פרידריך ניטשה, שהתמודד עם שאלות שעמדו באוויר בעידן הפוסט דתי – העידן שבו העולם הפך חילוני ואנשים חיפשו תשובות וישועה במקומות חדשים, ולאו דווקא אצל האלוהים המסורתי המוכר.

ישו

01:53:44

מי באמת היה ישוע? מהו סיפור חייו, משנתו ומורשתו הרוחנית? ומה למעשה אפשר ללמוד מהדמות הבולטת ביותר בעולם הנצרות?

להאזנה לפודקאסטים נוספים

אניאגרם

01:33:09

מהי שיטת האניאגרם? מה בינה לבין התפתחות אישית ומהם המאפיינים של הטיפוסים השונים.

קארל יונג

02:05:47

ד"ר מיכה אנקורי מספר על דרכו ותורתו של הפסיכיאטר והפסיכואנליטיקאי קארל יונג אשר יצר פריצת דרך בתחום המודעות.

המסע להרחבת בתודעה – סדרת שיחות עם אוריאל אלבז

00:49:24

מיפגשים על תודעה עם אוריאל אלבז – רופא סיני, מומחה לאמנויות הלחימה המזרחיות, בעל פרספקטיבה רחבה ותאוריות מעניינות כמו גם הסברים למהות המסע שלנו כאן על פני מרחב ארץ.


שיטת אלכסנדר

01:27:52

סדרת תכניות הפותחת צוהר אל שיטת אלכסנדר, עם המורה מאיר עמית ואסי זיגדון. שיטת אלכסנדר מלמדת את האדם על עצמו מתוך עצמו בהתייחסות לנקודת המוצא: "איך אני משתמש בעצמי?". העבודה נעשית במישורים רבים כמו המבנה שלנו, התנועה, היציבה, הכיוונים, המחשבות, התחושות והרגשות, כלומר ההתנהלות שלנו.

מדברים פילוסופיה: שאלות של מהות

01:23:28

ליאת רגב וד"ר שמעון אזולאי בסדרת שיחות בנות 15 דקות על השאלות הפילוסופיות והקיומיות הגדולות ביותר.

המהפכה של אושו – שיחות עם קורהה יובל

01:06:46

הסדרה הוקלטה לרגל פסטיבל אושו 2015 ישראל. "מדיטציה היא הרפתקה, ההרפתקה הגדולה ביותר שהתודעה האנושית יכולה לבחור. מדיטציה היא רק להיות בלא לעשות דבר – אף פעולה, אף מחשבה, אף רגש. אתה רק קיים, וזה תענוג עילאי. מאין בא התענוג הזה, כשאינך עושה דבר? הוא בא משום מקום, או שהוא בא בכל מקום". אושו


פודקאסטים נוספים