הפודקאסטים הפופולארים
חמש שיחות על התמכרות
חמש שיחות על התמכרויות עם שרי לוי
כשמזרח ומערב נפגשים
הפילוסוף, ד"ר שמעון אזולאי, מציג את הפילוסופיה המערבית בעוד מדריכת היוגה-זן, שאקטי מאי, מציגה את הפילוסופיה של המזרח. המפגשים בין שתי תפיסות העולם מהווים כר פורה למחשבה והתבוננות.
להאזנה לפודקאסטים נוספים
עבר, הווה, עתיד – משואה לתודעה חדשה
שמואל שאול בשיחות עם ניצולת השואה ינינה זימנובוצקי, עובדת סוציאלית קלינית, אנליתיקאית יונגיאנית, מרצה ומדריכה בתכנית לפסיכותרפיה יונגיאנית
סרן קירקגור
ד"ר תמי יגורי פורסת את סיפורו ומשנתו המרתקת של הפילוסוף הדני, שבבסיס הגותו עומדת ההנחה כי לאדם יכולת לבחור את דרך חייו.
לפגוש את הדרקון
שני חלקים, דרקון אחד, מפגשים אינסוף עם זן מאסטר ניסים אמון.
קורס בניסים – סדרה שניה
קורס בניסים – ספר שיצא לאור לראשונה בשפה האנגלית על ידי Foundation for inner peace בשנת 1975. מאז צאתו לאור באנגלית, הוא תורגם ל- 22 שפות ובקרוב יראה אור בשפות נוספות. לפניכם סדרת שיחות שניה אודות הקורס עם אפרת שר שלום אשר מלמדת אותו בישראל מזה שנים רבות.
ברוך שפינוזה
חייו ודרכו של מי שנחשב לאחד הפילוסופים החשובים ביותר, וייזכר כזה שיצא מגבולות היהדות למחוזות אוניברסאלים רחבים ועמוקים, הטיל ספק, גרם לחשוב והציב סימני שאלה על תפיסות מקובלות ופרדיגמות.
מחשבות על חינוך
מהן ההשלכות והמשמעות של המהפכה הדיגיטלית? מהי למידה משמעותית או חינוך למשמעות? ?האם ניתן וראוי לחנך לחשיבה? מה מקומו של החינוך בעולם רב תרבותי על כל אלו ועוד מבקשת סדרה זו להציע אפשרויות לתשובות ונקודות למחשבה