דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

בדרך לרפואה השלמה - שיחות עם ד"ר מוטי לוי

 

תמצית הפודקאסט

בסדרת השיחות "בדרך לרפואה השלמה" אנו סוקרים הסטורית, בעזרת ד"ר מוטי לוי – ממקימי כללית רפואה משלימה, את עולם הרפואה ממערב ומזרח ומבינים יחדיו מה המצב כיום ולאן מתקדמת הרפואה ההוליסטית, השלמה, שרואה את הכל קשור בהכל ומחברת יחדיו את כל הגישות והתפיסות לכדי מכלול אחד רחב שמחבר גוף, נפש, רוח ונשמה.

הפודקאסטים הפופולארים

גלי מוח – סדרה מונולוגית בהגשת ד"ר בלתאזר תירוש

01:48:23

ד"ר בלתאזר תירוש על מה שבין התודעה שלנו והתפתחויות בחקר המוח. פודקאסט מרחיב דעת.

תטא הילינג

01:41:59

מה זה תטא הילינג? איך ריפוי תודעתי משתקף בריפוי פיזי? והאם ניתן לחזק באמצעותו יכולת אינטואיטיבית? יוסי דותן משוחח עם מיכל גולן על עקרונות שיטת התטא הילינג.

להאזנה לפודקאסטים נוספים

הבעל שם טוב

01:58:43

סדרה המביאה את סיפורו של הבעל שם טוב אשר הרחיב בדרכו את גבולות המודעות.

לגשר בין העולמות – זן בחיי היומיום עם עו"ד יובל גיל

01:06:06

עו"ד יובל גיל הוא מגשר ומורה זן בכיר. בסדרת השיחות מתבהר כיצד ניתן לקיים חיבור בין חכמת הזן לבין עולם המשפט והגישור.

ארבע אונות – גוף, נפש ורוח

02:29:39

אסי זיגדון משוחח עם ד"ר יקיר קאופמן, נוירולוג המלמד חשיבה הכרתית, על חיבור ואיזון כל מימדי הקיום – גוף, נפש ורוח. התבוננות מהיבטים הוליסטיים על אורח החיים שלנו: סטרס, רפואה מונעת, בריאות של יומיום, תודעה, חיבורים בין מזרח ומערב ועוד.


מרטין בובר

01:23:01

הצצה מעוררת מחשבה לעולמו של החוקר, הפילוסוף והמחנך היהודי, תוך התמקדות במושג "מפגש משמעותי".

GIVING -THE DOING GOOD MODEL

00:01:17

.'EOL RADIO INTERNATIONAL – Two minutes of 'giving

קארל יונג

02:05:47

ד"ר מיכה אנקורי מספר על דרכו ותורתו של הפסיכיאטר והפסיכואנליטיקאי קארל יונג אשר יצר פריצת דרך בתחום המודעות.


פודקאסטים נוספים