דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

המארג: מיניות, אהבה, רגש וגוף

 

תמצית הפודקאסט

סדרת שיחות בין סוג'יי ומורן על זוגיות מיניות אהבה רגשות יחסים טנטרה ועוד…

הפודקאסטים הפופולארים

INNER PEACE – THE DOING GOOD MODEL

04:19:44

.EOL RADIO INTERNATIONAL – 21 Chapters on inner peace

שמאניזם עברי

01:18:35

שמואל שאול מעביר קורסים וסדנאות בשאמאניזם עברי שהוא תחום המשלב את הגישה השאמאנית עם התורה הקבלית. הקורסים והסדנאות שהוא מלמד, מפתחים את האומנות והמיומנות לעבוד עם התודעה ברבדים שונים של המציאות, דרך סוד אותיות הקודש, חכמת השפה העברית, עץ הספירות והפרדס הקבלי.

להאזנה לפודקאסטים נוספים

קיימות -שיפור והשבחת הקיים תוך איזון כלכלי חברתי למעננו ולמען הדורות הבאים

00:02:52

אשכול תכנים מגוון בנושא קיימות מבית רדיו מהות החיים.  ערך הקיימות מתוך מודל עשיית הטוב בקבוצת אריסון.

רטרוספקטיבה – בין תרבות לרוח

01:55:13

אסי זגדון מראיין ומשוחח עם אנשי תרבות משמעותיים על נקודות ציון בדרך, מפגשים ואנשים מיוחדים כמו גם על רדיו, תרבות, מוסיקה, מהות ומה שביניהם.

סדרת המשך: ארץ, תרבות, רוח – הודו

01:14:32

מסע יוצא דופן בעקבות קסמה של חצי היבשת שטומנת בחובה ארצות, תרבויות ושפות, וטומנת בחובה שלל הקשרים פילוסופיים ורוחניים – סדרת המשך


ניטשה

01:19:57

אירי ריקין בשיחות על חייו והשקפותיו של הוגה הדעות פרידריך ניטשה, שהתמודד עם שאלות שעמדו באוויר בעידן הפוסט דתי – העידן שבו העולם הפך חילוני ואנשים חיפשו תשובות וישועה במקומות חדשים, ולאו דווקא אצל האלוהים המסורתי המוכר.

המסע להרחבת בתודעה – סדרת שיחות עם אוריאל אלבז

00:49:24

מיפגשים על תודעה עם אוריאל אלבז – רופא סיני, מומחה לאמנויות הלחימה המזרחיות, בעל פרספקטיבה רחבה ותאוריות מעניינות כמו גם הסברים למהות המסע שלנו כאן על פני מרחב ארץ.

שיחות על NLP – עם טליה אלדור

01:10:46

סדרת שיחות עם טליה אלדור – טריינרית, מרצה ומטפלת – על שיטת NLP.


פודקאסטים נוספים