הפודקאסטים הפופולארים
חיים ברטרו
פודקאסט בעקבות אירועים הסטוריים ששינו את פני האנושות. תסכית דרמה עם גוטליב וקרסוצקי בתפקיד דאג וטוני של עולם הרדיו.
מנהיגים ברוח
סדרות מגוונות של שיחות על מנהיגים משמעותיים וחיבורם לעולם הרוחני, הערכי והחזוני.
להאזנה לפודקאסטים נוספים
תולדות האנימציה
לירון תאני בסדרת שיחות עם האנימטורית והבמאית תמי ברנשטיין על רעיונות פילוסופיים והיסטוריים בסרטי אנימציה.
קורס בניסים – סדרה שניה
קורס בניסים – ספר שיצא לאור לראשונה בשפה האנגלית על ידי Foundation for inner peace בשנת 1975. מאז צאתו לאור באנגלית, הוא תורגם ל- 22 שפות ובקרוב יראה אור בשפות נוספות. לפניכם סדרת שיחות שניה אודות הקורס עם אפרת שר שלום אשר מלמדת אותו בישראל מזה שנים רבות.
קצר ולענין – סיעור מוחות רדיופוני עם אלון נוימן והרב אסי עזריה
לוקחים ערך ועפים עליו בשידור, כל הדיאלוגים הפנימיים יוצאים החוצה ומציפים בחומר למחשבה ולהתבוננות.
מותר ואפשר להיות מאושר: אורלי אדלר
סדרת שיחות בין אסי זגדון לד"ר אורלי אדלר על המושג אושר / תודעת אושר – על ממצאים של חקירה רבת שנים, ממגוון תרבויות דתות, חוכמות וכיוב', תוך מתן כלים פרקטים ותרגול אפקטיבי.
"להיות אותו אדם וגם אחר"
׳להיות אותו אדם וגם אחר׳ – מרחב הזמנה לריפוי הטבעי שקיים בנו. סדרה בניצוחה של ד”ר הדס זאבי סלע, פסיכולוגית קלינית מומחית בטראומה וחוסן, הסדרה מלווה בדוגמאות ותרגילים מעשיים.
סדרת המשך: ארץ, תרבות, רוח – הודו
מסע יוצא דופן בעקבות קסמה של חצי היבשת שטומנת בחובה ארצות, תרבויות ושפות, וטומנת בחובה שלל הקשרים פילוסופיים ורוחניים – סדרת המשך