הפודקאסטים הפופולארים
פילוסופיה לחיים
שיחות מגוונות אודות פילוסופיות וחכמות רוחניות עם אנשים שונים דרך שלל פריזמות.
בודהא פוגש את יונג
ד"ר נעמה אושרי משוחחת עם ד"ר מיכה אנקורי, אנליטיקאי יונגיאני וחוקר המיסטיקה היהודית, על תורת הנפש של יונג ובודהא, על אחדות הניגודים, על הסבל והרוע, על תהליך האינדיבידואציה,על הדרך אל החירות ועל הפרקטיקות השונות: מדיטציה ופשר חלומות.
להאזנה לפודקאסטים נוספים
מהפיכות, שינויים, תודעה
סדרת שיחות עם מהפכני תודעה בתחומים שונים.
מינדפולנס
ד"ר ג'ון קבט-זין מגדיר מיינדפולנס כ"תשומת לב שמופנית באופן מכוון אל מה שקורה עכשיו, ובאופן לא שיפוטי או ביקורתי". מיינדפולנס, מודעות קשובה, שואבת את השראתה מהדרך הבודהיסטית. היא נושא למחקרים מדעיים המוכיחים את השפעתה בטיפוח המערכת הפיזית, רגשית, מנטאלית. ליאת רגב מארחת באולפן הרדיו את ד"ר אסף פדרמן, מנהל שותף של "מכון מודע למיינדפולנס, מדע וחברה" ומנהל התוכנית להכשרת מורי מיינדפולנס בגישת MBSR.
להאכיל את הגוף, להזין את הנפש
אסי זיגדון משוחח עם אביטל סבג , שפית של מזון בריא ומומחית לרפואה סינית,על הזנת הגוף ממקום מודע. על התחברות למימד הנפשי-רוחני שיש בתזונה מאוזנת הנאכלת בתשומת לב ומחוברת לעונות השנה.
ישו
מי באמת היה ישוע? מהו סיפור חייו, משנתו ומורשתו הרוחנית? ומה למעשה אפשר ללמוד מהדמות הבולטת ביותר בעולם הנצרות?
האוניברסיטה הקוסמית – ערכים כמפתחות לשינוי: סדרה שנייה
סדרה אשר פורמת ופורטת, צעד אחר צעד, את סולם הערכים של האוניברסיטה הקוסמית.
הוויה – קיום הרמוני של שלל המרכיבים היוצרים את השלם
ספרייה מגוונת ועשירה של תכנים המתבוננים ומרחיבים את הפרספסקטיבה על הערך הוויה מבית רדיו מהות החיים. הערך הוויה – מתוך מודל עשייית הטוב בקבוצת אריסון.