הפודקאסטים הפופולארים
בצומת דרכים – שאקטי מאי בסדרת מפגשים מתבוננים
שיחות באמצע החיים. שאקטי מאי (מורה ליוגה / זן / בודהיזם) פוגשת אנשים שונים ומגוונים בצמתים משמעותיים. מתבוננות וחוקרת, תוהה ושואלת ובעיקר מעניקה לכל אחד מאיתנו צידה לדרך ופרספקטיבה מעוררת.
"להיות אותו אדם וגם אחר"
׳להיות אותו אדם וגם אחר׳ – מרחב הזמנה לריפוי הטבעי שקיים בנו. סדרה בניצוחה של ד”ר הדס זאבי סלע, פסיכולוגית קלינית מומחית בטראומה וחוסן, הסדרה מלווה בדוגמאות ותרגילים מעשיים.
להאזנה לפודקאסטים נוספים
לאו צה
שיחות עם זן מאסטר ניסים אמון, אשר תירגם לעברית את ספר הטאו של הפילוסוף הסיני לאו צה – ספר החוכמה הסיני הפופולרי ביותר בעולם, מגיש טעימה מהטאואיזם, אותה ניתן לכנות "הפילוסופיה של הפשטות".
מפגשים של מהות – שדרני רדיו מהות החיים פוגשים את שרי אריסון
סדרה שבה פוגשת שרי אריסון את שדרני רדיו מהות החיים לשיחות נינוחות על מגוון תחומים ונושאים.
INNER PEACE – THE DOING GOOD MODEL
.EOL RADIO INTERNATIONAL – 21 Chapters on inner peace
אניאגרם
מהי שיטת האניאגרם? מה בינה לבין התפתחות אישית ומהם המאפיינים של הטיפוסים השונים.
שיטת אלכסנדר
סדרת תכניות הפותחת צוהר אל שיטת אלכסנדר, עם המורה מאיר עמית ואסי זיגדון. שיטת אלכסנדר מלמדת את האדם על עצמו מתוך עצמו בהתייחסות לנקודת המוצא: "איך אני משתמש בעצמי?". העבודה נעשית במישורים רבים כמו המבנה שלנו, התנועה, היציבה, הכיוונים, המחשבות, התחושות והרגשות, כלומר ההתנהלות שלנו.
רודולף שטיינר
סדרת שיחות מרתקת על הפילוסוף, המורה הרוחני ואבי תנועת האנתרופוסופיה, האיש שאמר שהחושים בלבד אינם מספיקים לנו כדי להכיר את העולם וההוויה.