דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

"להיות אותו אדם וגם אחר"

 

תמצית הפודקאסט

14.11.2023

׳להיות אותו אדם וגם אחר׳ – מרחב הזמנה לריפוי הטבעי שקיים בנו. סדרה בניצוחה של ד”ר הדס זאבי סלע, פסיכולוגית קלינית מומחית בטראומה וחוסן, הסדרה מלווה בדוגמאות ותרגילים מעשיים.

הפודקאסטים הפופולארים

עזרה בדרך – ליווי רוחני בעתות מצוקה בראי ההגות היהודית

17.11.2021 00:15:00

סדרת תוכניות בשיתוף מכון שכטר למדעי היהדות – דליק ווליניץ מארח את ד"ר עינת רמון, מרצה בכירה למחשבת ישראל וללימודי מגדר ופמיניזם

בדרך לרפואה השלמה – שיחות עם ד"ר מוטי לוי

01:40:39

בסדרת השיחות "בדרך לרפואה השלמה" אנו סוקרים הסטורית, בעזרת ד"ר מוטי לוי – ממקימי כללית רפואה משלימה, את עולם הרפואה ממערב ומזרח ומבינים יחדיו מה המצב כיום ולאן מתקדמת הרפואה ההוליסטית, השלמה, שרואה את הכל קשור בהכל ומחברת יחדיו את כל הגישות והתפיסות לכדי מכלול אחד רחב שמחבר גוף, נפש, רוח ונשמה.

להאזנה לפודקאסטים נוספים

תטא הילינג

01:41:59

מה זה תטא הילינג? איך ריפוי תודעתי משתקף בריפוי פיזי? והאם ניתן לחזק באמצעותו יכולת אינטואיטיבית? יוסי דותן משוחח עם מיכל גולן על עקרונות שיטת התטא הילינג.

אם תפגוש את הבודהה בדרך – תורת הקוואנטים

01:14:27

הפעם ד"ר נעמה אושרי בשיחה על מדע, מיסתורין ומציאות עם ד"ר יואב בן דב, פילוסוף של המדע, חוקר תורת הקוונטים והמיסטיקה.

עבר, הווה, עתיד – משואה לתודעה חדשה

02:10:14

שמואל שאול בשיחות עם ניצולת השואה ינינה זימנובוצקי, עובדת סוציאלית קלינית, אנליתיקאית יונגיאנית, מרצה ומדריכה בתכנית לפסיכותרפיה יונגיאנית


אניאגרם

01:33:09

מהי שיטת האניאגרם? מה בינה לבין התפתחות אישית ומהם המאפיינים של הטיפוסים השונים.

פתאום באמצע החיים | איזון ובריאות בגילאי 40-60 ע"פ הרפואה הסינית והיפנית

31.10.2022 00:19:99

סדרת שיחות עם ד"ר גיל ברזילי, מטפל ברפואה סינית ויפנית, תזונה מסורתית ופטריות מרפא, התמחות במחלות מטבוליות והגיל השלישי, בנוסף מתמחה בתזונה סינית ומקרוביוטית. מתמקד בטיפול באנשים מגיל “אמצע החיים” והגיל השלישי.

מחשבות על בריאות

04:09:32

יוסי בבליקי משוחח עם ד"ר מירית אסייג על האדם כגוף, נפש וחברה.


פודקאסטים נוספים