מתוך: תחושת בטן זהר צמח וילסון וד"ר מוטי לוי
ננה שרייר, השפית והבעלים של מסעדת "ננוצ'קה", מספרת לזהר צמח וילסון על המהפך הטבעוני שעברה, בעקבותיו אף החליטה בצעד תקדימי להפוך את המסעדה לטבעונית
כמה חסר לכם מרחב? מה אומר לכם המושג ״להחזיק מרחב״? איתי מאוטנר, אסי עזריה ושרון קנטור ירחיבו את דעתכם וגם – איתמר מדג׳ר, איש הים האדום ומכור לצלילה חופשית, יספר על מרחבי התודעה והכמיהה לאוויר
איך מייצרים רעב בתרבות של שפע? הרכב הרוק 'מחתרת הקטיפה' פוגש בספר 'אפיקטטוס המדריך'
שעה של מוזיקה מעולה להתעורר איתה, בעריכת ובהגשת אמיר פרי
דף הבית » תחושת בטן » מהפכת טבעונשווילי