מתוך: תחושת בטן זהר צמח וילסון וד"ר מוטי לוי
ננה שרייר, השפית והבעלים של מסעדת "ננוצ'קה", מספרת לזהר צמח וילסון על המהפך הטבעוני שעברה, בעקבותיו אף החליטה בצעד תקדימי להפוך את המסעדה לטבעונית
מששי קשת, דרך השלושרים ועד מאיר אריאל – לירון תאני מגיש תכנית שכולה ישראליאנה
שלומית שרביט ודליק ווליניץ בשעה מרחיבת פרספקטיבה על החברה והסביבה בה אנו חיים, והפעם: על מהותן של ההפגנות, חומץ כאמצעי ניקוי חלופי והמצאה חדשה ומעניינת – פלסטיק מתכלה
טריו הגרוב התימני באירוח מיוחד ברדיו מהות החיים
דף הבית » תחושת בטן » מהפכת טבעונשווילי