מתוך: תחושת בטן זהר צמח וילסון וד"ר מוטי לוי
ננה שרייר, השפית והבעלים של מסעדת "ננוצ'קה", מספרת לזהר צמח וילסון על המהפך הטבעוני שעברה, בעקבותיו אף החליטה בצעד תקדימי להפוך את המסעדה לטבעונית
כל יום בדרך הביתה – שעה של מוזיקה מעולה בעריכתה ובהגשתה של גלית גורא-עיני
בוקר של מוזיקה משנות התשעים, שמוקדשת כולה באהבה והערכה לשורדת השבי האמיצה, עמית סוסנה
אליוט עורכת ומגישה שעתיים עם מיטב המוזיקה המקומית הטרייה והמשובחת
דף הבית » תחושת בטן » מהפכת טבעונשווילי