דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

שיטת האקומי

מתוך: רבות הדרכים שדרנים מתחלפים

 
Sound
27.12.19

תמצית הפודקאסט

זהר צמח ווילסון משוחח עם ד"ר קרן צרפתי על שיטת האקומי – גישה התנסותית למרחב הטיפולי והבינאישי. השיטה נוצרה במקורה כפסיכותרפיה ממוקדת-גוף לפני כ-40 שנה על ידי ד"ר רון קורץ ז"ל, פסיכותרפיסט מארה"ב שקיבל ב-2008 פרס על מפעל חיים

כדאי להקשיב גם:

  • 29.03.17 01:58:22

    "בן אדם, למה אתה לא נהנה מזה וזהו? אני לא יודע… יש לי אישה אלילה שמרעיפה עלי אמביציה ואמפתיה ובת שמזכירה לי יותר מדי את מי שהייתי, מלאת אהבה ושמחה, מנשקת כל אדם שהיא פוגשת משום שהיא מאמינה שכולם טובים ולא יפגעו בה… וזה מפחיד אותי כל כך עד שאני בקושי יכול לתפקד. איני יכול לשאת את המחשבה שפרנסס תיהפך לאומללה, סובלת מהרס עצמי, רוקרית מוות שאני בעצמי הפכתי להיות. שלום, אהבה, אמפתיה, קורט קוביין". והפעם האיש עם המכתב בעקבות שמונה מכתבי פרידה מהחיים.

  • 30.01.25 01:28:18

    גליה גלעדי מזמינה אתכם להתעורר יחד עם מוזיקה מעולה בעריכתה ובהגשתה

  • 26.07.18 01:59:06

    שעתיים של תרפיה במוזיקה שלוקחות, כתמיד, למסע מוזיקלי. ולא רק מוזיקלי, אלא מסע אמיתי, כמו זה שאני עושה בימים אלו ממש, רואד-טריפ ברחבי היבשת. מסע של אהבה, שינוי ותנועה. בין זמנים, תקופות, מקצבים ושפות – גרוב אינסופי עם אליענה בן-דוד. רוצים לגלות עוד על המוזיקה? לרשימות השידור המלאות, מוזמנים לבקר בבלוג של אחת ששומעת.

  • הצג עוד