דלג לתוכן ראשי

פתח נגן של שידור חי שידור חי

איזה מין בנאדם אנחנו – מה הפנטזיות המיניות שלנו יכולות ללמד אותנו על עצמנו

מתוך: קול קורא תום לב-ארי וירדן להבי

player background  
16.12.19

כיצד הפנטזיות והחלומות עוזרים לנו להתחבר אל עצמנו ואל המניעים שלנו? אחד הפלאים בפנטזיה הוא, שהיא מתעלה מעל המציאות החומרית היומיומית שלנו: מעל מחסומי גיל או מגבלות פיזיות, ומעל מצבנו הבריאותי. כל מה שקיים נשאר על הקרקע, ואילו המוח מקיים את סיפור הפנטזיה בעולמות מקבילים. באיזו דרך יכולה הפנטזיה לעזור לנו לממש את עצמנו? ואיך היא מאפשרת לנו מקום לשיח, התבוננות ושאילת שאלות

כדאי להקשיב גם:

  • 17.06.23 00:58:27

    דידי ארז ובלתזר צוללים אל תוך הקלאסיקה "הסיפור שאינו נגמר" – ילד בשולי החברה, יוצא למסע גילוי עצמי בעולמות הפנטסיה המתערבבים עם המציאות. בדרכו פוגש יצורים מיתולוגיים וקסומים. הפסקול המפורסם והיפהפה הולחן בשני שלבים על ידי שני מלחינים שונים. קלאוס דולדינגר הגרמני שהלחין את הגרסה המקורית, תזמורתית, פנטסטית ומעובדת לכלי נשיפה כלי קשת, בסגנון קלאסי מודרני וג'ורג'ו מורודר האיטלקי, נסיך הדיסקו ומאבות המוזיקה האלקטרונית, שהצטרף לגרסה האמריקאית של הפסקול, והלחין את רגעיו האלקטרוניים ואת השיר הכה מפורסם.

  • 04.06.23 00:30:40
    מדיטציית צלילים רב ממדית עם דרור רדה – מנטרת ״האם״ לחיבור לצ'אקרת הגרון – ביטוי, אותנטיות ותקשורת
  • 30.01.17 00:57:12

    אסי זיגדון ונטאלי בן דוד משוחחים על עקרונות שיטת סאטיה; עקרונות האימון הסאטי משלבים את הגישה האונטולוגית באימון (תורת ההוויה), רעיונות מהבודהיזם הטיבטי, והסתכלות הוליסטית על החיים.

  • הצג עוד
    דילוג לתוכן