מתוך: קול קורא תום לב-ארי וירדן להבי
מזה דורות חוקרים שואפים לפתור את החידה המסתורית של ייחודו של המין האנושי, ומה היה הגורם שהעניק לו בידול שכזה לעומת שאר בעלי החיים. אנתרופולוגים טוענים שדווקא פעולת הבישול היומיומית כל-כך היא זו שעזרה לנו להתעלות על חוקי הטבע. כך הם מסבירים זאת.
שעה של מוזיקה מעולה להתעורר איתה, בעריכת ובהגשת אמיר פרי
שעה אינטימית עם שמעון פרנס – מוזיקה, מונולוגים וסיפורים שיעזרו לכם להוריד הילוך
מהו יצר רע? האם נכון בעבודה רוחנית לכוון לביטולו או אולי ללמוד להתגבר עליו? דליק ווליניץ, שמואל שאול והרב אסף עזריה סוגרים שבוע
דף הבית » קול קורא » מזון למחשבה – כיצד הבישול הופך אותנו לאנושיים
Accessibility Tools