מתוך: קול קורא תום לב-ארי וירדן להבי
מזה דורות חוקרים שואפים לפתור את החידה המסתורית של ייחודו של המין האנושי, ומה היה הגורם שהעניק לו בידול שכזה לעומת שאר בעלי החיים. אנתרופולוגים טוענים שדווקא פעולת הבישול היומיומית כל-כך היא זו שעזרה לנו להתעלות על חוקי הטבע. כך הם מסבירים זאת.
גליה גלעדי מזמינה אתכם להתעורר יחדיו בכל בוקר, עם מוזיקה מעולה
והפעם זאהי ארמלי מפתגם אותנו על אמהות, בנות ומים. והמילים האחרונות? של האמפרי בוגארט. ומוסיקה? פלא חופף פלא. ואלוהים? איתנו. ויופי. טפו עלינו
מיכל גפן מזמינה אתכם לשעתיים של מוזיקה שמגיעה מכל קצווי תבל ונכנסת ישר ללב. והפעם – תכנית פורימית במיוחד.
דף הבית » קול קורא » מזון למחשבה – כיצד הבישול הופך אותנו לאנושיים
Accessibility Tools