מתוך: קול קורא תום לב-ארי וירדן להבי
מזה דורות חוקרים שואפים לפתור את החידה המסתורית של ייחודו של המין האנושי, ומה היה הגורם שהעניק לו בידול שכזה לעומת שאר בעלי החיים. אנתרופולוגים טוענים שדווקא פעולת הבישול היומיומית כל-כך היא זו שעזרה לנו להתעלות על חוקי הטבע. כך הם מסבירים זאת.
יובל בנאי ועמיר לב נפגשים לשעתיים בשישי, לשיחות עמוקות וגם קלילות על החיים. והפעם – התחלות חדשות.
ביום המעשים הטובים 2013 שי אביבי ושמואל שאול דנים בשאלת השאלות, 'האם האדם טוב מנעוריו'. שעה טובה מנעוריה.
האבולוציה של המוזיקה והתודעה עם דני שוורץ, והפעם – חלק שלישי במסע של דני שוורץ בעקבות התדרים
דף הבית » קול קורא » מזון למחשבה – כיצד הבישול הופך אותנו לאנושיים