דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

אחת ששומעת – 30.1.20

מתוך: אחת ששומעת אליענה בן דוד

 
Sound
30.01.20

תמצית הפודקאסט

תוכנית שמתחילה לאט לאט, עם קצב שהולך ונבנה, הולך וגובר, ומנענע, ובאמצע מסיבת פ'אנק , מוזיקה חדשה חדשה עם הבלחות גרוביות מהעבר הרחוק. בין יבשות, עולמות, סגנונות ומקצבים – גרוב עולמי עם אליענה בן-דוד, מהאולפן הביתי בברלין. רוצים את רשימות השידור המלאות? מוזמנים לבקר בבלוג של אחת ששומעת.

כדאי להקשיב גם:

  • 29.03.17 01:58:22

    "בן אדם, למה אתה לא נהנה מזה וזהו? אני לא יודע… יש לי אישה אלילה שמרעיפה עלי אמביציה ואמפתיה ובת שמזכירה לי יותר מדי את מי שהייתי, מלאת אהבה ושמחה, מנשקת כל אדם שהיא פוגשת משום שהיא מאמינה שכולם טובים ולא יפגעו בה… וזה מפחיד אותי כל כך עד שאני בקושי יכול לתפקד. איני יכול לשאת את המחשבה שפרנסס תיהפך לאומללה, סובלת מהרס עצמי, רוקרית מוות שאני בעצמי הפכתי להיות. שלום, אהבה, אמפתיה, קורט קוביין". והפעם האיש עם המכתב בעקבות שמונה מכתבי פרידה מהחיים.

  • 21.03.24 00:58:01

    מה מאפשרת התחפושת הפורימית? יום מעשים טובים ה-18 צויין השבוע, איפה אנחנו מדורגים בסקר האופטימיות? ועל עצי הדובדבן שהקדימו את פריחתם

  • 05.12.18 00:58:38

    הפסיכודרמה היא שיטת טיפול מעולם הפסיכותרפיה, שמטרתה לסייע בשיפור מצבים נפשיים באמצעות שימוש בפעולה יצירתית, בביטוי ספונטני ובמשחקי תפקידים. האם הפסיכודרמה תעזור לאורי גוטליב לטפל בחרדות?
    אורי ויעל מן שחר את בועז בן צור, מטפל בפסיכודרמה ומתמחה בטיפול בחרדות דרך אימפרוביזציה, שינסה להאיר את החרדות מזווית נוספת ופוקחת עיניים

  • הצג עוד