דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

אחת ששומעת – 20.8.20

מתוך: אחת ששומעת אליענה בן דוד

 
Sound
21.08.20

תמצית הפודקאסט

שעתיים של תרפיה במוזיקה שמטיילות בין רגשות ומצבים, שרוקמות סביב הלב חוטים בשלל גוונים. כמו תמיד, עם המון מוזיקה חדשה, משולבת בפנינים מן העבר הקרוב והרחוק. בין יבשות, עולמות, סגנונות ומקצבים – גרוב עולמי עם אליענה בן-דוד, מהאולפן הביתי בברלין. רוצים את רשימות השידור המלאות? מוזמנים לבקר בבלוג של אחת ששומעת.

כדאי להקשיב גם:

  • 13.06.19 02:00:06

    שעתיים של מוזיקה שנפתחות במדיטציה, כמו בשיעור יוגה טוב – קודם נעצום עיניים, ננשום עמוק ונכנס לתוך הגוף, ורק בהמשך נתחיל לנוע. בין ישן לחדש, בין זמנים, תקופות, מקצבים ושפות – גרוב עולמי עם אליענה בן-דוד, מהאולפן הביתי בברלין. רוצים את רשימות השידור המלאות? מוזמנים לבקר בבלוג של אחת ששומעת.

  • 22.12.23 00:53:49

    לכניעה יש יחסי ציבור גרועים מאד. בגלל שלהיכנע, זה כאילו נגד הטבע, נגד הכוח המניע של ההישרדות או האינסטינקט להילחם אז זה מקשה מאד אפילו לשקול משהו כזה. אבל הכוונה היא לא להרים ידיים, אלא יותר להסכים לא להפעיל כוח. המניע נכנע ל"כניעה"

  • 04.02.20 01:00:09

    כל יום בדרך הביתה – שעה של מוזיקה מעולה בעריכתה ובהגשתה של גלית גורא-עיני

  • הצג עוד