דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

רודולף שטיינר

 

תמצית הפודקאסט

סדרת שיחות מרתקת על הפילוסוף, המורה הרוחני ואבי תנועת האנתרופוסופיה, האיש שאמר שהחושים בלבד אינם מספיקים לנו כדי להכיר את העולם וההוויה.

הפודקאסטים הפופולארים

תרגול יומי – יום חדש

01.05.2019 01:06:50

זן מאסטר ניסים אמון פותח וסוגר את היום ברדיו מהות החיים החל משנת 2013, בתרגולים יומיים ב-5:45 ו-23:00  לפני השינה, כל תרגול הוא בן 15 דקות. זהו המקבץ הראשון שהוקלט בשנת 2019.

BEING – THE DOING GOOD MODEL

04:05:46

 .'EOL INTERNATIONAL RADIO – 21 Chapters on 'being

להאזנה לפודקאסטים נוספים

עצירה להתרענות – 15 דקות של תרגול יוגה שאפשר לעשות בכול מקום

00:14:46

סדרת תרגולים בהנחיית תום לב ארי, עורכת, כותבת ומגישה באתר מהות החיים. מורה ליוגה ומתרגלת מזה שנים רבות. מטרת התרגול היא לאפשר עצירה להתרעננות מתי שבא לכם תוך האזנה והתמסרות להקשבה נוכחת.

מנהיגים ברוח

05.05.2019 01:06:50

סדרות מגוונות של שיחות על מנהיגים משמעותיים וחיבורם לעולם הרוחני, הערכי והחזוני

שיטת אלכסנדר

01:27:52

סדרת תכניות הפותחת צוהר אל שיטת אלכסנדר, עם המורה מאיר עמית ואסי זיגדון. שיטת אלכסנדר מלמדת את האדם על עצמו מתוך עצמו בהתייחסות לנקודת המוצא: "איך אני משתמש בעצמי?". העבודה נעשית במישורים רבים כמו המבנה שלנו, התנועה, היציבה, הכיוונים, המחשבות, התחושות והרגשות, כלומר ההתנהלות שלנו.


אם תפגוש את הבודהה בדרך – קהלת

03:11:53

ד"ר נעמה אושרי מארחת את הפרופ' זלי גורביץ' לשיחה על מגילת קהלת.

בין הסטוריה לתודעה – רדיו מהות החיים ו"עושים הסטוריה" עם רן לוי

01:13:02

פעם בחודש נפגשים רן לוי ואסי זיגדון לדבר על מדע, הסטוריה, טכנולוגיה ו…ערכים, תוך שהם מעלים שאלות, ולא מחפשים תשובות. זהו שת"פ ראשון בין הפודקאסט המצליח בישראל "עושים הסטוריה" לבין רדיו מהות החיים.

מחשבות על בריאות

04:09:32

יוסי בבליקי משוחח עם ד"ר מירית אסייג על האדם כגוף, נפש וחברה.


פודקאסטים נוספים