הפודקאסטים הפופולארים
חיים בסרט – תולדות האנימציה
לירון תאני בסדרת שיחות עם האנימטורית והבמאית תמי ברנשטיין על רעיונות פילוסופיים והיסטוריים בסרטי אנימציה.
ללמוד לעוף – עבודה עם תהליך יצירתי
מיכל גפן משוחחת עם רונה שפריר, מנחת התמקדות בכירה, סופרת ויוצרת, על ליווי תהליכי יצירה עפ"י השיטה שפיתחה.
להאזנה לפודקאסטים נוספים
רבות הדרכים – אלבר קאמי
איתי ברנע משוחח עם אירי ריקין על הפילוסוף והסופר אלבר קאמי. עיקרי הפילוסופיה שלו ועיון בכמה מספריו המשקפים את התפתחות משנתו ויחסו לחיים.
דרך הספר עם אירי ריקין
אירי ריקין מגיש נקודת מבט קצרה ומסקרנת על ספרים וסופרים שפגש בדרך, באופן כזה שיגרום לנו לרצות לקרוא, לחשוב, לשאול ולחקור
מהרישי מהש יוגי
שיחות עם מוטי שפי, בעל תואר שני בפילוסופיה הודית, על המהרישי מהש יוגי, מייסד אימפריית המדיטציה הטרנסצנדנטלית.
חמש שיחות על התמכרות
חמש שיחות על התמכרויות עם שרי לוי
השעה המיוחדת – מפגשים בשבחו של הרגע הזה ללא הכנה וללא ידיעה
בשבחו של הרגע הזה – מפגש נוכח עם כל מה שיש עם מגישים ואורחים מתחלפים
תרגול יומי עם זן מאסטר נסים אמון
סדרה נוספת של זן מאסטר ניסים אמון. התבוננות / מדיטציה לפתיחת וסגירת היום. משודרת ברדיו מהות החיים מדי בוקר ב-06:45 ובערב ב-23:00.