הפודקאסטים הפופולארים
ניסים אמון – חכמת המזרח
תרגולים יומיים קצרים עם זן מאסטר ניסים אמון – כלים לשלום פנימי בראי הבודהיזם ובהשראת ספרו "חכמת המזרח".
מנגינת הנדודים
שמואל שאול וגיל אלון בשיח נוודים המבקש להרחיק לכת במרחב הגאוגרפי ,במחשבות ובהלוך הרוח
להאזנה לפודקאסטים נוספים
המסע המופלא של ענבל ושאולי
סדרת תכניות לילדים ולהורים מבית היוצר של שאול גרוס וענבל סמדר חברי "מוסיקה אורגנית" ובשיתוף עם רדיו מהות החיים ומרכז מהותי.
יוגה כדרך חיים
סדרת שיחות עם זיוה כנרות, ממורות היוגה הוותיקות בישראל ויו"ר ארגון מורי היוגה לשעבר
המתמטיקה כשפת התודעה
בכדי להחזיר את האנושות למהות וליצור שינוי מהותי בתודעה הקולקטיבית נדרש לגלות שפה חדשה. משה קליין, מתמטיקאי, מיסד פרוייקט גן אדם, גורס כי שינוי הפרדיגמה הנוכחי הוא ביצירת המתמטיקה של התודעה. כל פרק יעסוק במתמטיקאי אחר, סיפור חייו, תגליותיו ותרומתו למתמטיקה של התודעה.
משה רבנו
"ממשה עד משה לא קם כמשה". על מסלול חייו וקולו היחודי של גדול הנביאים שקמו לעם ישראל.
שווה מחשבה – בודהיזם בחיי היומיום עם אבי פאר
ממייסדי אתר "בודהיזם בישראל", "כתב העת הבודהיסטי" המקוון ומפגשי "שבילים רבים דהרמה אחת". מעביר הרצאות וקורסים, מנחה קבוצות תרגול ולימוד שבועיות פתוחות וריטריטים במסגרות שונות כחלק ממחויבותו לדרך הבודהיסטית ורואה בכך זכות גדולה.
אבי מלמד בודהיזם כגישה רכה ואנושית לחיים, תוך מתן דגש על ההיבטים המעשיים של "כאן ועכשיו". הוא מציע כלים לבדיקה אישית והרהור ואינו רואה בבודהיזם דוקטרינה קשיחה "כזה ראה וקדש".
טרילותרפיה – מבוא
שיטת הטרילותרפיה פותחה על ידי ניסים אמון. השיטה משלבת בתוכה את הבנת מבנה הנפש כפי שהוא בא לידי ביטוי בזן-בודהיזם מחד, ובגשטלט וטכניקות מן הפסיכולוגיה המערבית מאידך. הטיפול הטרילותרפי מתבסס על ההבנה כי מקור חוסר הנוחות שאנו חווים הינו פנימי ולא חיצוני, והוא נובע מהפער והמתח בין שתי גישות שונות למציאות שאנו מחזיקים בו זמנית: ההגיונית-רציונאלית, הבאה לידי ביטוי במחשבות, והגישה הרגשית, הבאה לידי ביטוי ברגשות.