שרון קנטור נעה בין כרכור לתל אביב. בין בית הספר הישן שלה, בעיתון "חדשות", שבו היא החלה את דרכה בתקשורת, לבין ביקורות הספרים שהיא כותבת היום ב"ידיעות אחרונות" ומדברת על הכל עם לירון תאני, כולל על מוזיקה מונגולית שמנוגנת על בלוטים
שיחות קצרות והנעה לפעולה בנושאי סביבה, אקלים וקיימות, והפעם – על תעשיית המזון החלופי למזון מן החי, בדגש על חברה המייצרת דובוני גומי עשויים מחרגולים וחברה ישראלית חדשנית המדפיסה בתלת מימד נתחי דגים עם ערך תזונתי, מראה וטעם דומה