כדאי להקשיב גם:
שעתיים של תרפיה במוזיקה אחרונות לשנת 2021. לא סיכום שנה מוזיקלי אבל כן כמה אלבומים שיצאו בתחילת השנה ומזמן לא שמענו, וכמו תמיד – הרבה ביטים וגרובים חדשים, בתוכנית שעולה ויורדת ושולחת אותנו הלאה עם חיוך.
בין יבשות, שפות, זמנים ותקופות, ז’אנרים ומקצבים – גרוב עולמי עם אליענה בן-דוד, מהאולפן הביתי בברלין. רשימות השידור המלאות נמצאות בבלוג של אחת ששומעת
נצלול יחד למוזיקה המגוונת והנפלאה של מארק מאת׳רסבואו המלחין האמריקאי, שפגשנו בסרטיו של ווס אנדרסון – משפחת טננבאום ועמוק במים הנפלא. סולן להקת הגל החדש Devo,הלחין מוזיקה לתיאטרון, משחקי מחשב, סדרות טלוויזיה ועשרות סרטים.
יוסי בבליקי סוגר שבוע עם שיחה וביצועים חיים של שילה פרבר באולפן וגם – השחקן והבמאי, צבי סהר, מספר על העיבוד הקסום ויוצא הדופן של "המלך מתיא הראשון" בקאמר