דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

התבוננות פואטית – 27.10.20

מתוך: התבוננות דליק ווליניץ ושמואל שאול

 
Sound
27.10.20

תמצית הפודקאסט

ד"ר נעמה אושרי ואירי ריקין ברצועה מרחיבת פרספקטיבה, מחברים וחוקרים טקסטים מרתקים ממזרח ומערב, והפעם: נעמה ואירי עם הדילמה הקיומית של ויליאם שייקספיר – "להיות, או לא להיות"

כדאי להקשיב גם:

  • 17.05.22 00:56:43

    איך אפשר לקדם שינוי אמיתי בתפיסה הסביבתית וכיצד ניתן לעשות זאת כבר עכשיו? דליק ווליניץ משוחח עם שתי דמויות מרתקות על עולם הסביבה והקיימות: פרופ' עדי וולפסון – פעיל סביבתי ומומחה לקיימות ושלומית שרביט-ברזילי – עיתונאית ואקטיביסטית

  • 15.04.19 00:58:30

    ד"ר רות קלדרון ודליק ווליניץ פותחים שבוע חדש, פוסט בחירות ורגע לפני פסח

  • 02.12.19 00:08:45

    "אין חדש תחת השמש" – כתב קהלת בספרו, ומציף במובן מסויים את אבסורד החיים: האם יש טעם בכלל מעשינו, אם בסופו של דבר הכול חוזר חלילה? לדעתו של המומחה לאנתרופולוגיה, פרופסור זלי גורביץ' – בהחלט יש. בשיחה עם ד"ר נעמה אושרי הם מתבוננים יחד על כתבי קהלת מזוית מבט בודהיסטית, ומאירים את תוכנם באור אופטימי ופוקח עיניים.

  • הצג עוד