דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

בני בא – 5.12.21

מתוך: בני בא בני בשן

 
Sound
05.12.21

תמצית הפודקאסט

והפעם נוסעים ברכבת שמובילה לים, שם אלפונסינה צועדת לתוכו. וניסים אמון? יחלוק איתנו קרטיב תה וחוכמה בת אלפי שנים. ודברים? גם כ״ה, גם כ״ו, גם כ״ז. ואלוהים? איתנו. ויופי. טפו עלינו

כדאי להקשיב גם:

  • 26.05.20 00:28:28

    דליק ווליניץ ושמואל וילוז'ני ברצועת וידאו ZOOM מרחיבת פרספקטיבה על אירועי השעה והפעם: סיבה למסיבה! עולם הבידור חוזר, אביב גפן ובני ברק: סיפור אהבה וגם, כמה מילים לקראת חג השבועות

  • 29.11.19 00:10:40

    בתחילת דרכה הייתה הרומנטיקה תנועה אינטלקטואלית ואומנותית שפעלה בשבחם של המוסר, האסתטיקה והידע. כיום, לעומת זאת, הרומנטיקה מקושרת אסוציאטיבית לזוגות אוהבים, ורדים אדומים ואורות מעומעמים. האם אותו מושג שתיאר יראת כבוד כלפי הטבע שמור רק לדייטים זוגיים? ומדוע התבוננות של אדם על רגשותיו ומחשבותיו נחשבת גם היא לרומנטיקה?

  • 22.12.23 00:53:49

    לכניעה יש יחסי ציבור גרועים מאד. בגלל שלהיכנע, זה כאילו נגד הטבע, נגד הכוח המניע של ההישרדות או האינסטינקט להילחם אז זה מקשה מאד אפילו לשקול משהו כזה. אבל הכוונה היא לא להרים ידיים, אלא יותר להסכים לא להפעיל כוח. המניע נכנע ל"כניעה"

  • הצג עוד