כדאי להקשיב גם:
בתחילת דרכה הייתה הרומנטיקה תנועה אינטלקטואלית ואומנותית שפעלה בשבחם של המוסר, האסתטיקה והידע. כיום, לעומת זאת, הרומנטיקה מקושרת אסוציאטיבית לזוגות אוהבים, ורדים אדומים ואורות מעומעמים. האם אותו מושג שתיאר יראת כבוד כלפי הטבע שמור רק לדייטים זוגיים? ומדוע התבוננות של אדם על רגשותיו ומחשבותיו נחשבת גם היא לרומנטיקה?
"תָּמִיד אוֹחֶזֶת דְּבַר מָה: בֻּבָּה גְּבוֹהָה יוֹתֵר מִמֵּךְ / לֵב תַּפּוּחַ נָגוּס עַד גַּרְעִין / יָד זְעִירָה שֶׁל אָחוֹת / כְּנַף וִילוֹן. עֵינַיִם גְּדוֹלוֹת חוּמוֹת כֵּהוֹת מְאֹד. כִּמְעַט שְׁחֹרוֹת. רִיסִים כְּבֵדִים לַחִים. שְׂפָתַיִם קְטַנּוֹת בְּתַבְנִית נְשִׁיקָה. נְשִׁימָה עֲדִינָה דַּקָּה. אַף אָרֹךְ" (ענת לוין מתוך הספר מפה לפה)
המשוררת ענת לוין מתארחת באולפן.
משרד הבריאות מוותר, באופן זמני על המסכות בגלל עומס החום, המתמחים ממשיכים במשמרות אינסופיות, דכדכת קיץ והמשך ספירת העומר – דליק ושמואל מתבוננים על ענייני היום