דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

אחת ששומעת – 14.2.19

מתוך: אחת ששומעת אליענה בן דוד

 
Sound
14.02.19

תמצית הפודקאסט

שעתיים של מוזיקה נינוחות במיוחד, להתאוששות של סוף חורף, ואחרי מסע מיוחד במינו, פיזי ורגשי. אז מוזיקה בקצב עדין יותר, לנענע גוף ונפש בעריסה מוזיקלית מנעימה – בין זמנים, תקופות, מקצבים ושפות – גרוב עולמי עם אליענה בן-דוד, היישר מהאולפן בברלין. רוצים לגלות עוד על המוזיקה? רשימות השידור המלאות, נמצאות בבלוג של אחת ששומעת.

כדאי להקשיב גם:

  • 21.11.21 01:59:44

    מסע מוזיקלי יומי עם אורי בנקהלטר, והפעם – אקוסטי, נעים, רך, לב

  • 02.08.18 02:01:47

    מסע מוזיקלי בן שעתיים, כזה שמתחיל לאט, מתעורר ומעיר ומפזר שמחה וקצב. תוכנית בשיא הקיץ, ובעצם לקראת סופו, מניעה ומנענעת גוף ונפש. בין זמנים, תקופות, מקצבים ושפות – גרוב אינסופי עם אליענה בן-דוד. רוצים לגלות עוד על המוזיקה? לרשימות השידור המלאות, מוזמנים לבקר בבלוג של אחת ששומעת.

  • 13.05.13 00:59:45

    מהו כעס? מאיפה הוא נובע? האם אפשר להגיע למצב שבו הוא יפסיק לנהל אותנו ואנחנו נתחיל לנהל אותו? 'אסימונים', מארחת את אפרת סופר דורון לשיחה על כעסים

  • הצג עוד