דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

אחת ששומעת – 5.3.20

מתוך: אחת ששומעת אליענה בן דוד

 
05.03.20

תמצית הפודקאסט

שעתיים של תרפיה במוזיקה שמתחילות בקמרון, עוברות דרך בלוז, אלקטרוניקה ומקצבים מהודו, עד לפ'אנק, פסיכדליה וביטים מהמזרח התיכון, והכל ברוח אהבה, קבלה ושלום. בין יבשות, עולמות, סגנונות ומקצבים – גרוב עולמי עם אליענה בן-דוד, מהאולפן הביתי בברלין. רוצים את רשימות השידור המלאות? מוזמנים לבקר בבלוג של אחת ששומעת.

כדאי להקשיב גם:

  • 30.11.15 01:57:31

    אורי בנקהלר מארח את נתנאל גולדברג ואלהיה אייל מור עם סיפורים ושירים מתוך המופע "בואו באשר תהיו", המגולל את סיפור חייו של המשורר הסופי ג'לאל א דין רומי

  • 06.09.20 00:31:37

    מוזמנים לקחת פסק זמן ולהצטרף לדרור רדה למדיטציית צלילים רב ממדית. הפעם נחזור לצלילים המרגיעים של הקערות הטיבטיות. בהינדוהיזם ובודהיזם כבר מאות שנים שמשתמשים בסאונד למדיטציה באופן מתוחכם באמצעות מדע המתכות. ע״י ערבוב מתכות ניתן להגיע למתכת שתשמיע צלילים עיליים (אוברטונים) במקצב מהפנט.

  • 05.01.21 00:46:03

    שעה של מוזיקה מעולה להתעורר איתה, בעריכת ובהגשת אמיר פרי

  • הצג עוד