דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

עולם קטן – 30.8.16

מתוך: עולם קטן אורי בנקהלטר

 
Sound
30.08.16

תמצית הפודקאסט

מסע מוזיקלי יומי עם אורי בנקהלטר

כדאי להקשיב גם:

  • 14.06.17 01:39:42

    כאשר ההודים מתלוננים על כך שהאנגלים שעבדו אותם, משל למה הדבר דומה? לשיכורים המתלוננים כי סוחרי המשקאות שהתיישבו ביניהם שעבדו אותם. אתה מסביר להם כי יכולים הם לוותר על השתייה, אך הם משיבים כי הם כה רגילים אליה, עד שאינם יכולים להימנע ממנה וכי עליהם לצרוך אלכוהול כדי לשמר את האנרגיה שלהם. לא האנגלים הם המשעבדים את הודו אלא ההודים משעבדים עצמם לאנגלים באמצעות אימוץ אורחות חייהם ותרבותם המודרנית והאלימה (לב ניקולייביץ' טולסטוי)

  • 21.05.20 01:58:27

    והפעם התכנית הולכת לים. ובאה ממנו. לא לפני שהיא מורחת קרם הגנה על שלום חנוך ויהונתן גפן. ומבקשת מאבא סיפור על אנגלברט האמפרדינקט, שמגלה לאלוהים, שאני מאוהב בבחורה מבת-ים של דמעות. אברהם חלפי לא מבין אותי. בדיוק כמו שראוי, בזמן שמטפסים על הר נבו, עם מקהלת נלסון מנדלה הטובה והמיטיבה. ואסקימו לימון מבליחים כמושב לצים ברקע ונעלמים במרחק. ואלוהים רואה הכל. כולל את הגלים של ים השיבולים, שזזים לפי הקצב של פרנק אושן, ג׳יי-זי וקניה ווסט. ולכבוד הפרק האחרון של ויטק תשע, לוגמים קצת וויסקי וסודה דרך חור בדלי. וכל השאר שבת שלום. והללויה. יופי. טפו עלינו.

  • 08.03.23 01:00:30

    והפעם, הסיפור על הצפרדע המקפץ המפורסם ממחוז קאלאבראס ואז משלצ׳יק על צפרדע אחרת ושור. ומוסיקה? פלא מסתכל על פלא. ואלוהים? איתנו. ויופי. טפו עלינו

  • הצג עוד