דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

מסע למזרח הרחוק: תרגול יומי 2018 - זן מאסטר ניסים אמון

 

תמצית הפודקאסט

סדרת תרגולים יומיים עם זן מאסטר ניסים אמון בעקבות ספר הדהארמה שהוציא ב-2018.

הפודקאסטים הפופולארים

תרגול יומי עם זן מאסטר נסים אמון

03:06:55

סדרה נוספת של זן מאסטר ניסים אמון. התבוננות / מדיטציה לפתיחת וסגירת היום. משודרת ברדיו מהות החיים מדי בוקר ב-06:45 ובערב ב-23:00.

מותר ואפשר להיות מאושר: אורלי אדלר

01:50:07

סדרת שיחות בין אסי זגדון לד"ר אורלי אדלר על המושג אושר / תודעת אושר – על ממצאים של חקירה רבת שנים, ממגוון תרבויות דתות, חוכמות וכיוב', תוך מתן כלים פרקטים ותרגול אפקטיבי.

להאזנה לפודקאסטים נוספים

לימוד הקבלה עפ"י בעל הסולם – סדרה שנייה

01:01:43

משכן הכוונה נוסד מרוחו של בעל הסולם, לסייע במימוש חזונו בתיקון עולם ובהפצת הידיעה לכל אדם שמתעורר הצורך בליבו לשרת את מטרת בריאתו. אל רוח זו התקבצו, במשך השנים, נשים וגברים אשר חשו צורך עמוק וקריאה פנימית להיות שותפים בתיקון עולם. סדרה שנייה מאת הרבה ספיר נוימן-אייל, העומדת בראש קהילת "משכן הכוונה"

מחשבות על חינוך

01:30:48

מהן ההשלכות והמשמעות של המהפכה הדיגיטלית? מהי למידה משמעותית או חינוך למשמעות? ?האם ניתן וראוי לחנך לחשיבה? מה מקומו של החינוך בעולם רב תרבותי על כל אלו ועוד מבקשת סדרה זו להציע אפשרויות לתשובות ונקודות למחשבה

שיטת האקומי – קשב, נוכחות ותקשורת – זהר צמח ווילסון משוחח עם ד"ר קרן צרפתי

01:19:03

זהר צמח ווילסון משוחח עם ד"ר קרן צרפתי על שיטת האקומי – גישה התנסותית למרחב הטיפולי והבינאישי. השיטה נוצרה במקורה כפסיכותרפיה ממוקדת-גוף לפני כ-40 שנה על ידי ד"ר רון קורץ ז"ל, פסיכותרפיסט מארה"ב שקיבל ב-2008 פרס על מפעל חיים.


אם תפגוש את הבודהה בדרך – תורת הקוואנטים

01:14:27

הפעם ד"ר נעמה אושרי בשיחה על מדע, מיסתורין ומציאות עם ד"ר יואב בן דב, פילוסוף של המדע, חוקר תורת הקוונטים והמיסטיקה.

קיימות -שיפור והשבחת הקיים תוך איזון כלכלי חברתי למעננו ולמען הדורות הבאים

00:02:52

אשכול תכנים מגוון בנושא קיימות מבית רדיו מהות החיים.  ערך הקיימות מתוך מודל עשיית הטוב בקבוצת אריסון.

האוניברסיטה של הרוח

16:30:36

שיחות במגוון תחומים – המחברות התפתחות ורוחניות עם מדע, רפואה, ספרות, אנתרופולוגיה ועוד


פודקאסטים נוספים