דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

מנהיגים ברוח

 

תמצית הפודקאסט

סדרות מגוונות של שיחות על מנהיגים משמעותיים וחיבורם לעולם הרוחני, הערכי והחזוני.

הפודקאסטים הפופולארים

המסע המופלא של ענבל ושאולי

00:15:22

סדרת תכניות לילדים והורים מבית היוצר של "מוזיקה אורגנית"

אייזיק ניוטון

01:41:04

שיחות עם ד"ר עיבל לשם, על הפיזיקאי והמתמטיקאי האנגלי, אשר נחשב לאחד המדענים הגדולים ביותר בכל הדורות.

להאזנה לפודקאסטים נוספים

הרמב"ם

01:25:04

סדרת מבוא הפותחת צוהר אל משנתו המגוונת והצבעונית של אחד מהאישים הגדולים שצמחו ביהדות, מתוך ניסיון לחקור ולהבין את תרומתו המשמעותית לתודעה האנושית.

קול קורא

00:52:51

פודקאסט כתבות מוקראות נבחרות מאתר מהות החיים

מבוא לרפואה קוונטית

01:43:37

סדרת שיחות בין דני שורץ לד"ר יצחק דרימר על הקשר בין קוונטיקה, רפואה, בריאות, מדע ועתידנות.


"להיות אותו אדם וגם אחר"

14.11.2023 00:15:00

׳להיות אותו אדם וגם אחר׳ – מרחב הזמנה לריפוי הטבעי שקיים בנו. סדרה בניצוחה של ד”ר הדס זאבי סלע, פסיכולוגית קלינית מומחית בטראומה וחוסן, הסדרה מלווה בדוגמאות ותרגילים מעשיים.

נתינה – להעניק משלך ממקום כן, מעצים ונכון

00:28:53

אשכול תכנים עשיר ומגוון אודות הערך נתינה מבית רדיו מהות החיים. הערך נתינה – מתוך מודל עשיית הטוב בקבוצת אריסון.

מינדפולנס

01:28:12

ד"ר ג'ון קבט-זין מגדיר מיינדפולנס כ"תשומת לב שמופנית באופן מכוון אל מה שקורה עכשיו, ובאופן לא שיפוטי או ביקורתי". מיינדפולנס, מודעות קשובה, שואבת את השראתה מהדרך הבודהיסטית. היא נושא למחקרים מדעיים המוכיחים את השפעתה בטיפוח המערכת הפיזית, רגשית, מנטאלית. ליאת רגב מארחת באולפן הרדיו את ד"ר אסף פדרמן, מנהל שותף של "מכון מודע למיינדפולנס, מדע וחברה" ומנהל התוכנית להכשרת מורי מיינדפולנס בגישת MBSR.


פודקאסטים נוספים