דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

התבוננות סביבתית חברתית – 2.11.20

מתוך: התבוננות דליק ווליניץ ושמואל שאול

 
Sound
02.11.20

תמצית הפודקאסט

שלומית שרביט ברזילי ודליק ווליניץ בשעה מרחיבת פרספקטיבה על החברה והסביבה בה אנו חיים, והפעם: שון קונרי כמודל לגבריות שחלפה, יום הטבעונות הבינלאומי ומה עושים בזמן רעידת אדמה?

כדאי להקשיב גם:

  • 14.03.21 01:57:50

    והפעם נברר עם חנוך לוין האם טוב להיות רנדי מקדוגל, נקבל מניסים אמון מפתח, נקשיב לכחול החזה ונגיד לערן סבאג שלום. ובמדבר א׳. ואלוהים? איתנו. ויופי. טפו עלינו.

  • 26.03.12 01:03:50

    כולם מכירים את התסכול המלווה עמידה בפקקי תנועה מייגעים. אבל מה עושים כשה"פקק" הוא בפנים? ענת קלו לברון בשיחה עם אורה גבריאלי – מנחה ומורה בשיטת Voice dialogue ומחברת הספר "השד הנזירה והילד הקסום" – מסע אל הדמויות שבתוכנו – על תקיעות וזרימה.

  • 23.06.20 00:33:10

    אורי גוטליב וירון ברובינסקי צוללים יחד עם דרור רדה אל תוך עולם הצלילים המרפאים ומדיטציית הצלילים אותה הוא מעביר, על הקסם המתנגן והכח המרפא שלהם וכמובן יעל טל ששואלת…"בשביל חברה"

  • הצג עוד