דלג לתוכן ראשי

פתח נגן של שידור חי שידור חי

התבוננות יומית – 17.6.20

מתוך: התבוננות שבועית דליק ווליניץ ושמואל שאול

player background  
17.06.20

הקיץ כבר כאן – באיזה מזונות כדאי להזין את הגוף? האם שערי התיאטרון נפתחו? וגם, על שמות ואנשים – האם שמו של אדם מתווה את אופיו?

כדאי להקשיב גם:

  • 07.03.17 01:32:11

    "כל אדם שאינו מטומטם חייב לראות עצמו כחלק של האינסוף, שלא ישיגוהו משיגי הגוף, והוא נעלה מעל בינתו לתפוס מהותו – והוא חייב לעמוד בענווה בפניו, מתוך קוצר השגתו, כדברי מיכה הנביא: והצנע לכת עם אלוהיך". והפעם נצא למסע בין מכתביו של דוד בן גוריון, ראש הממשלה הראשון ואדריכל המדינה שבדרך. דרך מכתביו בנושאים שונים, מציונות ותקומת העם ועד לפילוסופיה והגות רוחנית, ננסה לשרטט את דמותו האניגמטית של הזקן.

  • 26.01.21 00:29:15

    אסי זיגדון משוחח עם עופר אפל מקמפוס ברושים – תכנית מבוא לסדרה "לגעת בצמרות העצים – רדיו מהות החיים מארח מרצים ומטפלים מקמפוס ברושים לשיחות איזון, טיפול והתפתחות בראי גוף, נפש, רוח"

  • 01.04.22 00:31:22

    על ענייני טומאה וטהרה בהלכה ומחוצה לה – האלבום ׳מנועים קדימה׳ של להקת אלג׳יר פוגש בספר ויקרא

  • הצג עוד
    דילוג לתוכן