והפעם, לא נלמד איך להכין בירה. ולא נקנה אתרוג. ולסיום גם לא נקנה קולה. פשוט נשתה את לו יהי. ומוסיקה? פלא מתעקש עם פלא. ואלוהים? איתנו. ויופי. טפו עלינו
לירון תאני בתוכנית האירוח הקייצית שלו פוגש את חיליק גורפינקל – בשלן, שף לשעבר, כתב האוכל של גלובס ומומחה קולינרי רב תחומי, בנו של חתן פרס ישראל לקולנוע דוד גורפינקל. בואו לטעום!
ד"ר נעמה אושרי ואירי ריקין מחברים וחוקרים טקסטים מרתקים ממזרח ומערב, והפעם: נעמה ואירי על תפקיד המורה בראייה בודהיסטית כפי שהוא מתגלה בקואן 'מקל הנדודים'