דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי
05.06.18

תמצית הפודקאסט

שעה של מעורבות חברתית ועשיית טוב עם שלומית שרביט ברזילי וישי שכטר.

כדאי להקשיב גם:

  • 12.04.20 00:35:22

    שמואל ודליק ממשיכים להתבונן בתקופה מזוויות מעניינות, והיום: מה עושים עם השעמום? האם כדאי להחליף בגדים או להישאר בפיג'מה? וגם – המלצות לתרבות מהבית

  • 16.12.20 00:06:24
    ריבוי דעות יוצר בקרבנו תחושת ודאות נעימה, אך לעיתים קרובות מדובר באשליה בלבד. תפסת מרובה – לא תפסת. האם ייתכן שמעט דעות, אך מושחזות היטב, יעשו עבודה טובה יותר? אם ברצוננו להתחיל להטיל ספק, נקודת פתיחה טובה יכולה להיות "השערת האפס"
  • 14.11.19 00:11:40

    כיצד שימוש לא נכון בסטרס פוגע בנו מבלי שנשים לב? בני האדם נוטים לחוות מצבי דחק (סטרס) שאין להם סיבה מספיק טובה כדי להצדיק את ההשלכות הפיזיולוגיות הנלוות, וביניהן עליה בלחץ הדם, זינוק ברמות הסוכר והיחלשות המערכת החיסונית. מדוע אנו חשים מתח גם בסיטואציות שגרתיות לכאורה, כמו עמידה בפקק תנועה? וכיצד יכולה הסמנטיקה לעזור לנו לנווט ולשלוט בתחושותנו?

  • הצג עוד