דלג לתוכן

פתח נגן של שידור חי שידור חי

שקרים

מתוך: הקול יחסים דליה אילת, גליה אלכסנדר ודנה דבורין

 
Sound
05.01.20

תמצית הפודקאסט

'הקול יחסים' דנה בסוגיה מהותית במיוחד: שקרים. איך אנו מתמודדים עם שקרים? מתי אפשר לשקר ואיזו דוגמה אנו משמשים לילדים? אורחת מיוחדת באולפן: יסמין דורון סידו. מוזמנים להרחיב על ידי קריאת הכתבה "על רציונליזציה, פיתויים והטיות קוגניטיביות – מה גורם לנו לעגל פינות?"

כדאי להקשיב גם:

  • 23.10.19 00:59:10

    כיצד משפיעה הטכנולוגיה על הספורט והקהילה? מתי כדאי להעזר בה ומתי היא דווקא יכולה להזיק? האזינו לתכנית חדשה של "ספורט אלגנט"

  • 20.02.15 00:58:07

    דליק ונעמה חוזרים להתחלה ונזכרים למה בחרו בדרך הבודהה – תכנית מבוא לסדרה חדשה שחוזרת לשורשי הבודהיזם.

  • 16.01.19 00:58:23

    האם סטטיסטיקות ואמצעים טכנולוגיים יכולים לתרום לאיכות הספורט וחוויית האוהדים? לימור מזרחי ועמיר בן צבי מארחים את העיתונאי אוריאל דסקל, המספר על תרבות ספורט והשפעתה על רוח הספורטאי, ומערכת היחסים המרתקת שבין סטטיסטיקות רציונליות לבין תחושות בטן ואינסטינקטים

  • הצג עוד